Elektriker Oslo: Med fokus på kvalitet og service

Trenger du en elektriker i Oslo? Med kontor sentralt på Alna er vi raskt på plass med en godkjent elektriker. Våre dyktige elektrikere utfører alt av elektriske oppdrag, blant annet elektriske installasjoner, og har lang og bred bransjeerfaring.

Sikkerhet i hjemmet ditt

Feil i elektriske anlegg er ofte årsaken til brann i hjemmet. Gamle boliger med tilsvarende gamle elektriske anlegg, elektriske feilkoblinger og varmegang i støpsler kan føre til store skader. Ved å benytte en registrert virksomhet, slik som Oslo Elektriske Service, er du sikret arbeid av høy kvalitet. Arbeidet vårt dokumenteres også alltid med samsvarserklæring og annen nødvendig dokumentasjon, som er et verdipapir som skal følge boligen ved salg.

Riktig valg av elektriker

Det er mange aktører på markedet som tilbyr elektrikertjenester. Som kunde skal du ta hensyn til mange ting, og det er vår oppgave å sørge for at du føler deg trygg på at du har tatt et godt valg og får en best mulig opplevelse. Å utføre arbeid på elektriske anlegg krever kompetanse og erfaring, noe våre ansatte innehar. Hos oss bestiller du enkelt en gratis befaring om nødvendig, og kan være trygg på at du får utført arbeid av høy kvalitet av våre elektrikere i Oslo og omegn. Vi vil gi deg en best mulig kvalitet til en konkurransedyktig pris.