Det du trenger å vite om å legge gulvvarme

Går du med planer om å legge gulvvarme i et rom i boligen? Da vil det lønne seg å rådføre seg med en elektriker, slik at du får innsikt i hva du kan gjøre selv og hva som bør gjøres av en elektriker. Oslo Elektriker Service vet at gulvvarme er et av de områdene mange ønsker å ta for seg selv, og dessverre også et område der arbeidet gjerne må gjøres på nytt av fagfolk i etterkant. Husk at sterkstrøm har strenge regler når det kommer til installering, og at feil og mangler kan føre til direkte farlige situasjoner som kan gi tilløp til brann. Skulle du noen gang ønske å selge boligen vil det sannsynligvis være tap i verdi dersom du ikke ha papirer på at en elektriker har utført jobben.

Dette kan du gjøre selv

Vi anbefaler alltid at du tar en telefon til eller en tur innom oss før du setter i gang med å gjøre klart for gulvvarme. Du kan naturligvis selv kjøpe varene på butikken, men husk at privatpersoner ikke har autorisasjon til verken å legge, montere eller koble til varmekabler. Til dette må du ha en elektriker på plass. Tenk også godt over hva du faktisk kommer til å trenge av materiale. Skal du ha gulvvarme i mer enn ett rom? Trenger du i så fall regulering i hvert av rommene? Det er mange hensyn å ta. Du kan derimot klargjøre rommet på forhånd, slik at alt er klart til elektrikeren kommer.

Sett fagfolk på jobben

Dersom du ønsker å legge gulvvarme kan vi i Oslo Elektriker Service hjelpe deg med planlegging, innkjøp og utføring om du ønsker det. Du vil da være sikker på at jobben er sikker, utført av fagfolk og vil motta papirer på utført arbeid. Kontakt oss i dag for en hyggelig prat og påfyll av gode ideer til jobben.

© Copyright 2024 Oslo Elektriker Service. All rights reserved. | Elektriker Oslo
to top

opp